onsdag 26 november 2008

Nya produkter och julklappstips

Lägger upp senast skickade nyhetsbrevet:

Hej!

Då var det snart slut på November och dags för ytterligare ett nyhetsbrev från Seglarstället. Detta är kanske inte den roligaste säsongen för oss som gillar att segla men vi ska göra allt vi kan för att lysa upp i höstmörkret för er.

Först kan vi hjälpa alla som har idétorka på julklappar åt sina nära och kära genom att tipsa om våra presentkort. En alltid lika uppskattad julklapp eftersom mottagaren själv får välja.

Sedan kan vi också berätta att vi lagt upp ett antal produkter från Spinlock, framförallt selar och säkerhetsutrustning. Bra att ha om man ska segla vintertid när det är kallt i vattnet. Fler produkter kommer komma inom kort.

Tävlingarna fortsätter att rulla på som vanligt varje vecka och det kommer in massor av svar till oss, riktigt roligt med så bra respons! Passa på du också att vinna ett presentkort på upp till 300 kr.

Håll också utkik efter våra auktioner på Tradera. Där går verkligen att fynda! Många fler produkter är på väg upp där så håll koll så du inte missar guldkornen.

Har du frågor eller synpunkter på något hoppas vi att du inte tvekar att höra av dig. Vi tar mer än gärna emot dem på mail: info@seglarstallet.se

Välkomna in i butiken!

Med vänlig hälsning,
Seglarstället.se

Inga kommentarer: